Werkbalken

Met de werkbalk boven het Werkvenster kunt u Pagina Eigenschappen bewerken .

Ook kunt u hiermee alinea’s , afbeeldingen  en producten  () aan de pagina toevoegen en er de eigenschappen van bewerken.

Ook heeft u hier de mogelijkheid om toegang te verkrijgen tot extra functies. Deze worden beschikbaar als u klikt op de driehoekjes naast de Eigenschappen knop:

De Gedetailleerd Overzicht knop komt beschikbaar als u meer informatie heeft toegevoegd dan kan worden getoond door de pagina of product stijl van uw keuze. Een toegevoegde extra pagina wordt dan automatisch gegenereerd. Die kan worden bekeken door op deze knop te klikken. Om terug te keren naar de hoofdpagina, klikt u nogmaals op die knop.

De werkbalk onderaan het Werkvenster biedt de mogelijkheid om de stijl of de huidige selectie te veranderen, om Website links of tabellen toe te voegen of om afbeeldingen in de tekst te plaatsen.