Het Werkvenster

Hier wordt de content van uw website uitgebreid en bewerkt. Om een pagina te bewerken selecteert u deze in de Index boomstructuur.

Om tekst te bewerken, enkelklikt u er op. Om alinea’s of pagina afbeeldingen te veranderen dubbelklikt u erop.

Sommige content op de pagina kan alleen in de betreffende Wizard worden bewerkt. Selecteer hetgeen u wilt bewerken, klik dan op het pijltje naar beneden naast de Pagina of Alinea Eigenschappen knop op de werkbalk  en selecteer de Wizard.

N.B. Let wel dat design afbeeldingen, die een onderdeel vormen van het pagina design, alleen veranderd kunnen worden in Ontwerper stand.