Lijstweergave

Lijstweergave geeft u een tabeloverzicht van de alinea’s en producten die op een pagina staan. U kunt deze alinea’s allemaal bewerken in Lijstweergave.

Om de kolommen in de Lijstweergave aan te passen, klikt u op het menu Beeld en selecteert daar “Lijstweergave Instellingen…” De velden die u in de Lijstweergave wilt zien vinkt u aan.

Om een veld in Overzicht te bewerken, klikt u op het desbetreffende veld om het te selecteren, daarna klikt u nogmaals om de content te kunnen bewerken.

U kunt de Tab knop gebruiken en de pijltjes toetsen om van veld naar veld te gaan in de Lijstweergave.

Zoeken met filters

In het overzicht van producten kunt u zoeken met behulp van filters, de eenvoudigste manier om producten te vinden is in de Lijstweergave.

U kunt de zoekfunctie bovenaan een lijst met producten gebruiken om naar producten te zoeken met een enkelvoudige zoekopdracht.

Om producten te vinden die een match hebben op een enkelvoudige zoekopdracht voer dan dat woord in het zoekveld en klik op .

Om meerder zoekopdrachten te combineren klikt u op   voor de eerste zoekopdracht en voeg dan meer zoekopties toe door te klikken op   voor alle vervolg zoekopdrachten. Hiermee combineert u de resultaten van alle zoekopdrachten en filtert u de resultaten steeds verder.

U kunt de zoekopdracht beperken tot een bepaald veld zoals bijvoorbeeld Merk, door te klikken op de kleine zwarte driehoek en dan de velden te selecteren waarin u wilt zoeken.

Hiermee kunt u ervoor zorgen dat u geen producten vindt die uw zoekterm ergens in de beschrijving hebben staan maar die niet het product zijn dat u zoekt.