Het Werkvenster

Hier wordt de content van uw website uitgebreid en bewerkt. Om een pagina te bewerken selecteert u deze in de Index boomstructuur.

Om tekst te bewerken, klikt u in de tekst die u wilt aanpassen. Om alinea’s of pagina afbeeldingen te veranderen dubbelklikt u erop.

Sommige content op de pagina kan alleen in de bijbehorende Wizard worden bewerkt. Selecteer hetgeen u wilt bewerken, klik dan op de Pagina eigenschappen of Product bewerken knop

N.B. Let wel dat design afbeeldingen, die een onderdeel vormen van het design van de website (zoals de afbeelding in de bovenbalk bijvoorbeeld), alleen veranderd kunnen worden in Ontwerper weergave