Social Networks integratie

ShopFactory 9 introduceert integratie met Social Networks doordat uw klanten uw producten en pagina´s kunnen promoten via automatisch ingevoegde link iconen op uw pagina´s. Op dit moment worden de volgende meest populaire netwerken ondersteund: Facebook, Twitter, Google +1.

Als u er meer nodig heeft, kunt u de share code van sites zoals 'ShareThis' gebruiken, alhoewel deze codes het laden van uw site kunnen vertragen.

!

Social Media Links activeren

!
  1. Open ShopFactory Centrale.
  2. In het Eigenschappen gedeelte klikt u op 'Social media links activeren'
  3. Er verschijnt een HTML Code toevoegen venster. Klik op de 'Social media links toevoegen' knop.
  4. Klik op OK en de volgende keer dat u uw shop publiceert zullen de links online getoond worden.

U kunt de positie waar de links getoond worden aanpassen door de Social Media Links te selecteren en dan op Bewerken te klikken, net als bij alle andere HTML codes in uw site. U kunt ook de code vervangen door uw eigen code bijvoorbeeld van ShareThis.