Marketeer - promote uw producten

Promoot uw producten eBay, Santu en Google Product Search of op iedere andere product portaal van uw keuze met Marketeer. Marketeer is inbegrepen bij ShopFactory Gold.

U kunt tevens productgegevens exporteren vanuit ShopFactory in een kommagescheiden formaat, u kunt dus uw producten promoten op iedere vergelijkingssite die het uploaden van product gegevens ondersteund.

Opmerking: De shop die u wilt exporteren kan NIET tegelijkertijd geopend zijn in ShopFactory.

!

Exporteer producten met Marketeer

!
  1. Open Marketeer - u vindt dit programma in het Windows Start Menu voor ShopFactory, als u ShopFactory Gold heeft.
  2. Selecteer de producten die u wilt exporteren. Bepaalde sites vragen geld om producten te plaatsen, daarom kunt u zelf bepalen wat u wilt exporteren. Om alle producten te selecteren klikt u op de 'List of All products', en klkt u op de 'Move All' knop.
  3. Op de volgende pagina kiest u welke velden u wilt exporteren - dit is afhankelijk van de site waarvoor u exporteert. 'Move All' is natuurlijk de eenvoudigste optie en zal prima werken voor de meeste websites (vergelijkingssites).
  4. Om een CSV bestand te exporteren, klik op de 'Export CSV' knop. Dit zal een bestand genereren dat door de meeste sites gebruikt kan worden.
  5. Voor een aantal websites zoals eBay, Shopping.com en Google hebben we een speciaal exportformaat gemaakt. Om een bestand voor deze sites te exporteren kiest u het bijbehorende formaat en klikt u op de Export knop.
  6. Kies waar u het exportbestand wilt opslaan op uw computer.
  7. Klik op 'Voltooien' om Marketeer af te sluiten.
  8. Upload het bestand naar de vergelijkingssite door hun instructies te volgen.