Vinden

Met de knop Zoeken op de hoofdwerkbalk kunt u snel producten, pagina's en alinea's in uw ShopFactory shop opzoeken. Klik op de knop en voer uw zoekterm in.

Om het zoeken te starten klikt u op het vergrootglas naast het invoerveld.

Door op het kleine driehoekje te klikken rechts van het vergrootglas kunt u het aantal velden waar in gezocht wordt aanpassen om op die manier het aantal resultaten te verlagen.

Als u één keer klikt op een zoekresultaat wordt de bijbehorende pagina geopend in het Werkvenster.