Afbeeldingen als Alinea toevoegen

Dit is een fantastische functie als u snel veel afbeeldingen wilt toevoegen om bijvoorbeeld een online fotoalbum of catalogus te maken.

Elke afbeelding wordt automatisch als alinea aan de pagina toegevoegd – met de mogelijkheid om als u dat wilt tekst toe te voegen.

Klik op deze knop * om afbeeldingen toe te voegen als alinea’s of als producten (alleen ShopFactory) aan de huidige geselecteerde pagina – zie “Met afbeeldingen werken”.

Als afbeeldingen zijn toegevoegd, voegt het programma automatisch een Titel, een Introductie en een Beschrijving toe, afhankelijk van de alinea stijl.

Om de stijl van de alinea’s te veranderen klikt u op het driehoekje naast de  knop en kiest u "Selecteer een alinea stijl".

De velden die automatisch worden toegevoegd kunt u veranderen. Klikt op het driehoekje naast de  knop en maak de selectie ongedaan van velden die u niet wilt toevoegen.

Als u een tekstveld verwijderd heeft kunt u deze weer terughalen door te klikken op de  Alinea Eigenschappen Wizard.

Om meer functies zoals slideshows, markeringen of langere beschrijvingen aan een Alinea toe te voegen klikt u op het driehoekje naast de  knop:

Als een afbeelding groter is dan de geselecteerde pagina stijl toelaat, wordt een grotere versie van de afbeelding automatisch gegenereerd – en gelinkt vanuit de alinea.

Natuurlijk worden alle Andere alinea functies ook ondersteund.