Diensten menu

ShopFactory ondersteunt verschillende  diensten, die bij het runnen van een website heel handig zijn om bijvoorbeeld uw klantenrelaties, de omgang met wederverkoperes, het verkopen van software of elektronische boeken nog beter te maken.

Voor deze diensten is het nodig dat u zich aanmeldt bij GlobeCharge, een online e-commerce service provider, die ook de gratis orderverwerkingsdienst levert aan ShopFactory:
www.globecharge.com. Sommige diensten zijn gratis, andere hebben een tarief.

De allergemakkelijkste manier om u aan te melden is via ShopFactory. U selecteert de dienst waarvan u gebruik wilt maken en de GlobeCharge Aanmelding Wizard verschijnt.