Andere Alinea functies
  Als u klikt op het driehoekje naast de Pagina Eigenschappen knop krijgt u toegang tot extra functies die u aan uw pagina kunt toevoegen met het gemak van ‘point and click’.
!

Multimedia Koppelingen

!

Met deze knop kunt een alinea linken aan een Multimedia file, zoals een grotere afbeelding, een geluidsbestand, een video, een flash file of een java toepassing.

Als u alinea afbeeldingen gebruikt, zal uw 3D3 applicatie in de meeste gevallen automatisch een multimedia link naar een grotere afbeelding maken – zie ook Met afbeeldingen werken.

Selecteer een alinea om een Multimedia file toe te voegen. Klik vervolgens op  het driehoekje naast de Alinea Eigenschappen knop. Selecteer  de Multimedia file en zoek dan de file waar u naar wilt linken.

U kunt het type Multimedia file selecteren onder “Files van het type”.

Multimedia links kunnen ook een naam en beschrijving hebben.

Eenmaal toegevoegd, kunt u dubbelklikken op de file om de Wizard weer te starten, of er eenmaal op klikken om de file te selecteren, en dan vervolgens op de knop klikken.

Kruispromoties

!

Hiermee kunt u een product aan gerelateerde alinea’s linken, aan andere pagina’s op uw website of naar externe websites of producten ).

Dit kan de verkoop laten stijgen, doordat u klanten wijst op andere producten die voor hen beschikbaar en interessant zijn, of doordat u hen meer informatie verstrekt – hen zo helpend bij de beslissing om tot aankoop over te gaan.

Zie ook Linken naar andere pagina's, alinea's en websites.

Markeren

!

Klik hier om alinea informatie toe te voegen waarvan u wilt dat deze extra aandacht krijgt van uw klanten. Toegevoegde tekst wordt gemarkeerd weergegeven.

Eenmaal toegevoegd, kunt u deze functie in WYSIWYG mode bewerken, net als in een tekstverwerker.

Afhankelijk van uw alinea stijl kan het zo zijn dat deze informatie alleen wordt weergegeven in Gedetailleerde weergave.

&ndsp;

Langere Beschrijving

!

Voeg een langere beschrijving toe die alleen wordt getoond in Gedetailleerd Beeld. Om andere alinea functies aan een alinea toe te voegen, selecteert u de alinea en klikt u vervolgens op de juiste knop in de werkbalk aan de rechterkant.

Zie Gedetailleerde weergave voor meer informatie.

Eenmaal toegevoegd, kunt u deze functie in Normale (WYSIWYG) mode bewerken, net als in een tekstverwerker.

Lijst met Kenmerken

!

Dit is een fantastische functie als veel van uw Producten overeenkomende kenmerken hebben. Bijvoorbeeld als u boeken verkoopt, zijn overeenkomende kenmerken in uw beschrijvingen misschien dingen als titel, auteur, uitgever, druk, jaar van uitgave, binding, ISBN.

Klik op het kenmerk in het onderstaande venster, klik op de « bewerken knop en voer uw informatie in.

Natuurlijk kunt u ook uw eigen Kenmerken Templates maken of de bestaande veranderen. Bewerk een bestaande lijst zodat deze aan uw vereisten voldoet en klik vervolgens op de  knop om deze op te slaan door er een naam aan te geven. Deze lijst kunt u vervolgens voor alle alinea’s gebruiken.

Eenmaal toegevoegd, kunt u dubbelklikken op het kenmerk om de Wizard weer te starten, of er eenmaal op klikken om de file te selecteren, en dan vervolgens op de knop klikken.

Slideshow

!

Deze functie maakt het mogelijk een slideshow van afbeeldingen aan uw alinea toe te voegen.

Als bezoekers op de link van de slideshow klikken, wordt deze geopend en de door u toegevoegde afbeeldingen zijn te zien in een kleine slideshow.

Elke afbeelding kan met een beschrijving en naam worden toegevoegd.