Link informatie toevoegen

Link afbeeldingen worden gebruikt als u deze pagina aan een andere pagina linkt met de “Linken naar andere pagina’s …” functie.

Gebruik een kleine afbeelding – al kan uw 3D3 software de hoogte en breedte verkleinen en de afbeelding automatisch web-optimized maken.

Op de andere pagina wordt deze link afbeelding automatisch getoond – meestal in een linkvak dat de link markeert en waar een bezoeker op kan klikken om op die pagina te komen.

Een link kan de volgende elementen (samen of apart) bevatten

·      Een afbeelding

·      Een titel

·      Een beschrijving