Pagina’s toevoegen

Klik met de muis op  Index 1 , Index 2 of Extra  of op een bestaande pagina   waaraan u een pagina wilt toevoegen.

Klik op een Pagina Toevoegen knop.

Deze  knop voegt een pagina toe onder de geselecteerde pagina. Deze  knop voegt een subpagina toe onder de geselecteerde pagina.

Pagina’s die u toevoegt bevatten een Titel, een Introductie, een Beschrijving en een Afbeelding die allemaal gemakkelijk kunnen worden bewerkt. De velden die automatisch worden toegevoegd kunt u veranderen. Klikt u hiervoor op het driehoekje naast de  knop en maak de selectie van velden die u niet wilt toevoegen ongedaan.

Om de afbeelding te veranderen dubbelklikt u erop.

Als u een tekstveld gedelete heeft kunt u deze weer herstellen door te klikken op de  Pagina Eigenschappen Wizard.

Om meer functies toe te voegen aan een pagina of om het design te veranderen, klikt u op het driehoekje naast de  knop:

Pagina’s die zijn toegevoegd aan Index 1 of Index 2 kunt u op uw website selecteren via de website Navigatie.

Pagina’s die worden toegevoegd aan Extra worden in geen enkele inhoudsopgave getoond.

U kunt naar alle pagina’s in Extra linken door de Pagina Link Functie  te gebruiken aan de onderkant van het Werkvenster. U markeert een woord in de beschrijving en klikt op . U kunt ook de "Linken naar andere Pagina’s en Aliea’s" functie gebruiken.