Overzicht mode

Overzicht mode geeft u een tabeloverzicht van de alinea’s en producten die op een pagina staan. U kunt deze alinea’s allemaal bewerken in Overzicht.

Om de kolommen in Overzicht te tonen, klikt u op het menu Bekijken en selecteert daar “Overzicht Instellingen bekijken…” Het veld dat u in de dialoog wilt zien vinkt u aan.

Om een veld in Overzicht te bewerken, klikt u op het desbetreffende veld om het te selecteren, daarna klikt u nogmaals om de content te kunnen bewerken.