Inhoudsopgave

Deze folder bevat alle alinea’s die u aan uw website hebt toegevoegd. In deze folder kunt u de alinea’s alleen als inhoudsopgave in een overzicht bekijken, en ze bewerken met de verschillende wizards. U kunt echter niet direct alinea’s aan deze folder toevoegen.

: Om de kolommen in het Inhoudsopgave overzicht te veranderen, klikt u op Beeld in het top menu, vervolgens selecteert u Bekijken Lijst Instellingen.