3. Preview uw Website
!
image5_25

Voorvertoning Website

!

U kunt uw website alvast even bekijken voordat u deze op het Internet gaat publiceren door op de 'Voorvertoning' Tab te klikken onderaan uw werkvenster.

Om de Voorvetoning in een externe browser te tonen, klikt up op de  knop op de hoofd werkbalk.

Publiceer uw Website

!

Om uw website op het internet te publiceren klikt u op de Publiceren knop  op de hoofd werkbalk en volgt daar de instructies. U kunt uw website op vrijwel elke webserver publiceren.

ShopFactory helpt u zelfs als u geen webruimte tot uw beschikking hebt.