ShopFactory Software Installeren

Als uw PC werkt op Windows XP, Vista of Windows 7 dan kunt u de software het beste installeren door ingelogd te zijn met Administrator rechten.

Om de software te installeren dubbelklikt u op het bestand dat u heeft gedownload.

Nadat u de software heeft geinstalleerd moet u binnen 30 dagen de software registreren om het te kunnen blijven gebruiken.

Om te registreren volgt u de stappen van het registratieproces dat verschijnt zodra u de software start.

Zorg ervoor dat u uw gebruikersnaam en wachtwoord opschrijft of print voor het geval u de software opnieuw wilt installeren.

U mag de software op meerdere computers installeren met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord, zolang de dezelfde gebruiker het gebruikt.