Wachtwoord Protectie (SiteLoc)

Met uw ShopFactory software kunt u uw website op slot zetten op het internet met 'SiteLoc'.

U kunt nu zelf bepalen wie uw website kan bekijken – en wie niet.

U stelt een wachtwoord in voor uw website – en uw software versleutelt de content van uw website. Voor online toegang tot de website is nu het wachtwoord vereist.

Bij het surfen naar uw website, verschijnt een pop-up waarin om het wachtwoord wordt gevraagd. Vul het wachtwoord in en de toegang wordt verleend.

Let wel: elke keer dat een wachtwoord wordt aan- of uitgezet of wordt veranderd, moet de software de gehele website opnieuw versleutelen en opnieuw publiceren.