Pagina’s splitsen (automatisch)

Uw ShopFactory software splitst pagina’s automatisch op in meerdere pagina’s als u op een pagina erg veel producten of alinea’s toevoegt – hierdoor blijft de laadtijd van uw site voor bezoekers op een prettig niveau.

Om het aantal alinea’s op uw pagina’s aan te passen klikt u op de Instellingen menu.

Selecteer “Algemene Instellingen” in het drop down menu en vervolgens op “Diversen” in “Algemene Instellingen voor deze Website”. Hier kunt u de instelling veranderen (het aantal alinea’s dat u maximaal op 1 pagina wilt hebben voor optimale laadtijd).