Gedetailleerde weergave

U kunt een aantal verschillende informatievelden toevoegen aan een alinea, naar keuze.

Afhankelijk van de geselecteerde alinea stijl wordt deze informatie geheel of gedeeltelijk alleen getoond in Gedetailleerde weergave , wanneer de geselecteerde stijl niet alle velden op de hoofdpagina ondersteund.

U kunt switchen naar gedetailleerd beeld door een alinea te selecteren en dan te klikken op de Gedetailleerde weergave knop  boven het content Venster.

Dit alles geldt ook voor producten: u kunt hier voor ‘alinea’ ook ‘product’ lezen omdat een product immers een speciaal type alinea is.

Klik nogmaals op de knop om terug te keren naar pagina beeld.

!

Zie ook: Productsjablonen

!
Zie ook  'Productsjablonen' om uit te vinden hoe u productgegevens en productinstellingen kunt kopiëren van één product naar meerdere producten. Zo kunt u  deze functie op meerdere producten tegelijk toepassen.