ShopFactory Centrale
Dit scherm is speciaal voor u gemaakt om snel en eenvoudig toegang te krijgen tot vele belangrijke functies in ShopFactory. U kunt dit scherm altijd weer openen door in het menu aan de linkerkant van uw scherm op ShopFactory Centrale te klikken.
!

Instellingen voor deze website

!
Hier kunt u een naam, een slogan en een bedrijfslogo voor uw website invoeren. ShopFactory past automatisch de grootte van het logo aan zodat het past in het door u gekozen website thema.

Internetadres (Publicatie URL)

!

Dit is het internetadres van uw website — waar uw klanten uw website zullen gaan vinden.

Zorg ervoor dat u hier uw juiste gegevens invult omdat sommige functies in ShopFactory om goed te kunnen werkenvereisen dat dit juist is ingevuld, inclusief Turbo publishing. Als u gebruik maakt van ShopFactory Total Care zult u uw adres hier reeds ingevuld zien staan.

Thema

!
Hier kiest u het thema of de template die u voor uw shop gebruikt. Een aantal thema's zitten standaard in ShopFactory maar een veel groter aantal gratis en laaggeprijsde thema's kunt u online vinden door op de Themes Online tab te klikken in de Website thema wizard.

Search Engine Optimization (SEO)

!

ShopFactory is speciaal ontworpen om u alle Search engine optimization (SEO) functies te bieden die u nodig heeft om top resultaten te behalen in de zoekmachines.

Hier kunt u de Meta-tags voor uw homepage en website invoeren, uw verificatie meta-tags invoeren voor zoekmachines zoals Google of Bing en kunt u de bezoekers van uw site in kaart brengen met Google Analytics. Voor meer details kijkt u bij Search engine optimization.

Eigenschappen

!
Hier vindt u de toegang naar een aantal Wizards. Deze kunt u tevens openen door te klikken op de Eigenschappen knop te klikken in de werkbalk.

Website voettekst bewerken

!

Met deze functie kunt u een voettekst aan alle pagina's van uw website toevoegen

Klik op ShopFactory Centrale.

Klik op Website voettekst.

Voer een voettekst in, bijvoorbeeld een Copyright melding en deze zal getoond worden op iedere pagina.

HTML code bewerken- HTML code toevoegen aan alle pagina's in één bewerking

!

Met deze functie kutn u HTML code toevoegen aan alle pagina's van uw website in één bewerking.

Klik op ShopFactory Centrale.

Klik op Website HTML bewerken.

De "HTML code toevoegen" wizard wordt geopend.

Klik op de  knop om de code toe te voegen. De code wordt vervolgens toegveoegd aan alle pagina's van uw website.

U kunt kiezen uit 6 verschillende locaties op de pagina om de HTML code toe te voegen. Zorg ervoor dat ui de juiste locatie kiest.