Wederverkoper tracking
!

Wederverkopers

!
U kunt verschillende kortingsniveau’s aan uw wederverkopers aanbieden, afhankelijk van wie het zijn. U kunt verschillende kortingen aanbieden voor verschillende soorten producten. U kunt de prijzen op uw website alleen tonen aan de wederverkopers of voorkomen dat niet-wederverkopers op uw website rondkijken.

Affiliate Resellers

!
Houd overzicht over uw netwerk van wederverkopers met een structuur die tot wel 5 niveau’s gaat en laat GlobeCharge automatisch de commissie betalingen die u verschuldigd bent uitrekenen! Laat de Affiliate resellers zich zelf hiervoor aanmelden.

Beperkingsfuncties

!
Voor deze functies moet u ofwel Lidmaatschapaccounts ofwel Reseller tracking inschakelen.

Toegang tot website ontzeggen zonder wachtwoord

!
Als u deze functie gebruikt moeten klanten of wederverkopers een wachtwoord hebben om op uw website te kunnen navigeren.

Prijzen alleen tonen aan leden en/of resellers

!
Alleen leden of wederverkopers kunnen – na inloggen – de prijzen bekijken.

Reseller kortingen alleen geven aan resellers

!
Alle productkortingen worden voor resellers genegeerd – zij krijgen alleen de korting die u aan hen heeft toebedeeld.