Pagina’s bewerken

Om een bestaande pagina te bewerken klikt u er eenmaal op in de linker boomstructuur. Eenmaal geselecteerd ziet het er zo uit:

Om tekst te bewerken klikt u erop en begint met schrijven.

U kunt ook op de  knop klikken om de pagina Wizard te starten. Hiermee kunt u de Titel, Afbeelding, Introductie en Beschrijving van de pagina toevoegen, bewerken of verwijderen, of de pagina onzichtbaar maken.

Om meer velden zoals een pagina voettekst toe te voegen, of om het pagina thema te veranderen, kikt u op het driehoekje naast de Pagina Eigenschappen knop:

Als u een pagina die u heeft toegevoegd niet meer kunt zien, kan het zo zijn dat u een boomtak heeft gesloten door in de boomstructuur op  te klikken. Klik op  om deze weer te openen.

U kunt ook alinea’s  en afbeeldingen  aan de pagina toevoegen met het gemak van ‘point and click’.

Met de link knop onderaan de werkpagina  kunt u linken naar andere pagina’s, alinea’s en websites. Selecteer de tekst met uw muis en de knop wordt geactiveerd. Klik erop en maak uw keuze.