Designer
 Met deze functie kunt u het uiterlijk van uw website aanpassen. Klik op de knop om de beschikbare opties te bekijken. U kunt het thema veranderen van de website, en de stijl van pagina’s en alinea’s. Met de Designer kunt u zelfs Het Uiterlijk van uw Website aanpassen.
!

Websitethema selecteren

!

Het websitethema bepaalt het uiterlijk van uw Website.

U kunt de look van uw website heel gemakkelijk anders maken door een ander website thema te kiezen.

Om het thema te veranderen klikt u op een design in het Categorie veld. U kunt vervolgens overstappen naar een verschillende stijl van hetzelfde thema in het Thema venster.

Deze functie werkt ook in Preview Mode, en geeft u een onmiddellijke impressie van hoe uw site eruit zal zien.

Afhankelijk van de grootte van uw website kan het veranderen van thema even duren, aangezien alle pagina’s (afhankelijk van uw keuze) misschien aangepast moeten worden.

Wanneer u het design van de website aanpast, raakt u veranderingen die u zelf heeft aangebracht aan uw huidige thema, kwijt.

Zie ook Het Uiterlijk van uw Website aanpassen voor meer informatie over het aanpassen van uw websitethema.

Paginastijl selecteren

!

Met deze functie kunt u een nieuwe paginastijl instellen voor de geselecteerde pagina.

U kunt ook alle subpagina’s veranderen.

U selecteert hiervoor een nieuwe stijl in de Wizard die wordt geopend. Om de subpagina’s ook te veranderen vinkt u het betreffende vakje aan.

Om alle pagina’s in een Index te selecteren, moet u even rechtsklikken  op de index. Vervolgens kiest u “Paginastijl Selecteren”

Opslaan als nieuw Websitethema

!

Met deze functie kunt een website die u zelf heeft aangepast opslaan als een nieuw extra website thema. Zo kunt u deze later gemakkelijk weer gebruiken.

De eerste pagina in Index 2 alsmede de alinea stijl die voor die pagina is gebruikt, worden gebruikt als de basisstijl in dit opgeslagen Websitethema.

Alineastijl veranderen

!
Kijk bij Stijl selecteren om te zien hoe u alineastijlen kunt u veranderen.

De Indexstijl veranderen

!
U klikt op de Designer knop en selecteert vervolgens de index die u wilt veranderen.

Design aanpassen

!
Zie Het Uiterlijk van uw Website aanpassen Met deze functie kunt u het uiterlijk van een Websitethema volledig veranderen.

Change mini cart style

!
ShopFactory 9 website themes come with an integrated mini shopping cart on every page, which lets customers know what they have in their shopping cart. You can change this in the Designer menu.