Uw Project opschonen

Terwijl u uw eigen website maakt kan het voorkomen dat u verschillende thema’s, afbeeldingen en/of pagina’s selecteert die u later toch niet gebruikt.  Deze staan dan nog wel in de Preview folder. Het is daarom een goed idee om, voor u tot publicatie overgaat de “Opschonen” functie.

De Opschonen functie is toegankelijk via het menu Bestand. Deze functie verwijdert alle thema’s, afbeeldingen en pagina’s die niet meer nodig zijn.