Bestaande Website importeren

Om een ShopFactory 7 Website te importeren kunt u deze gewoon openen in ShopFactory 8.

Uw website project zal worden gekopieerd en geconverteerd naar ShopFactory 8. Alhoewel ShopFactory 7 website thema's compatible zijn met ShopFactory 8 raden wij ten zeerste aan om één van de website thema's van versie 8 te selecteren voor een betere perfomance en nieuwe functies die niet in de versie 7 templates zitten.

Om een bestaande website uit ShopFactory 4,5 of 6 te importeren volgt u de stappen hieronder:

1

U dient een ShopFactory 8 programma te hebben dat ten minste gelijk is aan uw bestaande programma.

2

Maak een nieuwe website in ShopFactory 8.

3

Rechtsklik met de muis op Pagina 1 in het boomstructuur venster aan de linkerkant van uw scherm en vervolgens klikt u op “Selecteer een Pagina Stijl”.

Een dialoog wordt geopend en u kunt een pagina stijl selecteren. Die wordt gebruikt in de pagina’s die u importeert. Als u wilt kunt u later de stijl altijd nog veranderen.

4

Zodra u een pagina stijl heeft geselectter, kunt u op dezelfde manier een alinea stijl selecteren. lRechtsklik op Pagina 1, maar nu kiest u vervolgens “Selecteer een Alinea Stijl”. Deze stijl wordt gebruikt bij het weergeven van uw alinea’s.

5

Klik op “File” of “Bestand” op de Menubalk. Kies dan de optie “Oudere websites importeren” en volg de instructies op uw scherm.