Een Afbeeldingsframe toevoegen

Soms zorgt het toevoegen van een afbeeldingsframe aan een afbeelding ervoor dat de afbeelding er veel mooier uit gaat zien of kunt u eer een speciaal effect mee maken. U kunt dit eenvoudig doen met de Afbeeldingdialoog. Selecteer een afbeelding en klik op Bewerken in het afbeeldingsvenster. Daarna selecteert u de frame optie en selecteert u het frame van uw keuze.

Er zijn twee typen van frames: Type 1 maakt het mogelijk om uw afbeelding in de achtergrond van de pagina te “smelten”. Type 2 voegt een echt frame toe aan uw afbeelding.