HTML code toevoegen

Met deze optie kunt u in de pagina wizard HTML Code toevoegen aan uw website of aan een specifieke pagina.

Met deze functie kunt u extra functionaliteit toevoegen, zoals bijvoorbeeld Google Analytics, nieuwbrief aanmeldformulieren, tellers op uw pagina’s en design elementen.

Zie ook Extra Pagina gebieden en Extra Website gebieden.

Website HTML code bewerken

Met deze functie kunt u HTML code toevoegen aan alle pagina's van uw website in één bewerking.U kunt kiezen uit 6 verschillende locaties om de HTML code te plaatsen

Klik op ShopFactory Centrale.

Klik op Website HTML bewerken.

De "HTML code toevoegen" wizard wordt geopend.

Klik op de  knop om de code toe te voegen. De code wordt vervolgens toegevoegd aan alle pagina's van uw website. (behalve product detail pagina's)

U kunt kiezen uit 6 verschillende locaties op de pagina om de HTML code toe te voegen. Zorg ervoor dat u de juiste locatie kiest en dat de code ook past binnen de beschikbare ruimte voor die locatie (met name de breedte).