Linken naar andere pagina’s, alinea’s en websites

Met deze functie kunt u automatisch extra link gebieden toevoegen aan uw website of alinea.

Elke Link kan een afbeelding, naam en ondertitel bevatten.

Als u andere pagina’s of alinea’s wilt markeren of op deze pagina naar andere websites wilt verwijzen, kunt u er met deze functie een link voor maken.

Als u linkt naar andere pagina’s op uw website, dan wordt de informatie van deze pagina’s getoond op de huidige pagina.

U kunt zowel naar een andere website gaan als van uw eigen website een pagina of alinea kiezen. Klik vervolgens op de >> knop.

U kunt de links sorteren met de pijltjes boven het “Lijst met Links” venster.

N.B.
Een link beschrijving hoort exclusief bij een pagina of alinea. Als u deze in de wizard verandert, wordt deze automatisch overal veranderd waar deze wordt getoond.