De pagina stijl veranderen

Om de stijl van een pagina te veranderen opent u de pagina wizard en klikt u op Een Paginastijl selecteren.

Om de stijl van alle pagina's in bijvoorbeeld Index 1 aan te passen, rechtsklikt u op Index 1 en kiest u voor Een paginastijl selecteren

Uw ShopFactory software biedt u een groot aantal verschillende pagina stijlen. Om de pagina stijl te veranderen klikt u op deze knop op de pagina werkbalk, kiest Pagina Stijl en selecteert dan een stijl uit de lijst met stijlen.

Zie ook Het Uiterlijk van uw Website aanpassen