Pagina’s

Pagina toevoegen

Klik met de muis op  Index 1 , Index 2 of Extra  of op een bestaande pagina   waaraan u een (sub)pagina wilt toevoegen.

Klik op een Pagina Toevoegen knop  of ..

Deze  knop voegt een pagina toe onder de geselecteerde pagina. Deze  knop voegt een subpagina toe onder de geselecteerde pagina.

Pagina’s die zijn toegevoegd aan Index 1 of Index 2 kunnen bezoekers op uw website selecteren via de website Navigatie.

Pagina’s die worden toegevoegd aan Extra worden in geen enkele inhoudsopgave getoond. U kunt naar alle pagina’s in Extra linken door de Pagina Link Functie  te gebruiken aan de onderkant van het Werkvenster. U markeert een woord in de beschrijving en klikt op .

Een Pagina bewerken

Om een bestaande pagina te bewerken klikt u er eenmaal op in de linker boomstructuur. Om tekst te bewerken klikt u erop en begint met schrijven.

Ook kunt u klikken op de  knop om de Pagina Eigenschappen Wizard op te roepen nadat u een pagina geselecteerd heeft. Hiermee kunt u de Titel, Afbeelding, Introductie en Beschrijving van de pagina toevoegen, bewerken of verwijderen, of de pagina onzichtbaar maken.

Om andere pagina functies zoals een voettekst toe te voegen, of om het pagina thema te veranderen, klikt u op het driehoekje naast de Pagina Eigenschappen knop:

Als u een pagina die u heeft toegevoegd aan de boom niet meer kunt zien, kan het zo zijn dat u een boomtak heeft gesloten door op  te klikken in de boom. Klik op  om deze weer te openen.

Een Product toevoegen als alinea

Klik op de  knop om een product alinea toe te voegen en om de productinformatie in te voeren.

Een Alinea toevoegen

Alinea’s toevoegen is een handige functie waardoor u content met hetzelfde design kunt toevoegen.

Selecteer een pagina, klik vervolgens op de  knop om een alinea toe te voegen.

Afbeeldingen als alinea toevoegen

Dit is een fantastische functie als u snel veel afbeeldingen wilt toevoegen. Om deze functie te gebruiken klikt u op de drop down menu driehoekjes (in het rode vierkant in de afbeelding hierboven) bij Nieuw product of bij Alinea toevoegen. Hiermee kunt u in 1 handeling een groot aantal afbeeldingen toevoegen aan uw site en ze direct omzetten in nieuwe producten of alinea's.