Werkbalken

Met de werkbalk boven het Werkvenster kunt u Pagina Eigenschappen bewerken .

Ook kunt u hiermee alinea’s  en producten  aan de pagina toevoegen en er de eigenschappen van bewerken.

De Gedetailleerde weergave knop komt beschikbaar als u meer informatie heeft toegevoegd dan kan worden getoond door de pagina of product stijl van uw keuze.

Een extra detailpagina wordt dan automatisch gegenereerd. De detailpagina kunt u bekijken door op de Gedetailleerde weergave knop te klikken. Om terug te keren naar de hoofdpagina, klikt u nogmaals op die knop.

De werkbalk onderaan het Werkvenster biedt de mogelijkheid om de stijl en opmaak van de geselecteerde tekst te veranderen, om Website links of tabellen toe te voegen en om afbeeldingen in de tekst te plaatsen.