My Store

Located on ShopFactory Central.

Instellingen voor deze website

Hier kunt u een naam, een slogan en een bedrijfslogo voor uw website invoeren. ShopFactory past automatisch de grootte van het logo aan zodat het past in het door u gekozen website thema.

Thema

Hier kiest u het thema of de template die u voor uw shop gebruikt. Een aantal thema's zitten standaard in ShopFactory maar een veel groter aantal gratis en laaggeprijsde thema's kunt u online vinden door op de Thema's Online tab te klikken in de Website thema wizard.

Internetadres (Publicatie URL)

Dit is het internetadres van uw website — waar uw klanten uw website zullen gaan vinden.

Zorg ervoor dat u hier uw juiste gegevens invult omdat sommige functies in ShopFactory om goed te kunnen werken vereisen dat dit juist is ingevuld, inclusief o.a. Turbo publiceren. Als u gebruik maakt van ShopFactory Total Care zult u uw adres hier reeds ingevuld zien staan.

Company Logo

ShopFactory Central / My Store:

Use this function to add a company logo, which will be displayed in your store.

Cookie melding

Voor landen in de Europese Unie is het verplicht om een cookie melding te tonen als de website gebruik maakt van bepaalde cookies.

ShopFactory maakt standaard geen gebruik van cookies en waar dit wel het geval is wordt er expliciet om toestemming gevraagd voor het gebruik ervan.

Dus normaal gesproken heeft u de Cookie melding niet nodig.

Als u echter gebruik maakt van Social Media Links, website tracking (bijvoorbeeld Google Analytics) of andere toevoegingen van derden aan uw website of als u gebruik gaat maken van de Affiliate tracking, dan worden er over het algemeen Cookies gebruikt. Als u verplicht bent om een Cookie melding te tonen dan kunt u deze melding met deze functie activeren.

De Cookie melding verschijnt dan onderaan de website.

Contactgegevens

Hier kunt u informatie geven over u zelf en uw bedrijf.  Klik op Volgende om het adres en contactgegevens in te voeren.

E-mailadressen die hier worden ingevoerd, worden gecodeerd, zodat deze niet automatisch van uw website kunnen worden gehaald door spammers.

Op de volgende pagina kunt u de adresindeling aanpassen.

Klantgegevens

Hier kunt u instellen welke informatie uw klanten aan u moeten verstrekken.

In het linkerveld wordt het soort informatie vermeld dat de klant moet verstrekken. In het rechterveld staat de beschikbare selectie voor de klanten, wat vaak een tekstveld is dat ingevuld moet worden.

Om een veld te bewerken, klikt u erop en daarna klikt u op  . U kunt de stijl van het veld aanpassen en definiëren of de informatie wordt worden verstrekt of dat het optioneel is.

Als u een eigen veld wilt toevoegen, klikt u op de  knop.

In sommige veldtypen kunnen klanten uit meerdere keuzes selecteren. Deze worden in het rechtervenster toegevoegd. De  knop zal alleen selecteerbaar zijn als u meer keuzes kunt toevoegen voor de klant.

Wachtwoord Protectie

Websiteclassificatie

Met deze wizard kunt u de kans dat u website op internet wordt gevonden verhogen. Selecteer classificaties die op u van toepassing zijn.

Als u niet zeker weet welke u moet gebruiken, gebruikt u de classificatie die het meest overeenkomt of selecteert u een hoofdclassificatie in plaats van een subclassificatie.

Om de subclassificaties weer te geven, klikt u op .

Markeer uw pagina, indien deze alleen geschikt is voor volwassenen, ter bescherming van kinderen.

Geaccepteerde betalingsmethoden

Hier kunt u de betalingsmethoden instellen die u van uw klanten accepteert en hoe u deze wilt accepteren. U kunt kiezen uit gratis orderverwerking en ook diensten toevoegen die helpen om u te beschermen tegen frauderende klanten.

U kunt ook een extra bedrag of een korting toekennen aan verschillende betalingsmethoden.

U kunt ook kiezen uit een aantal betalingsdiensten.

N.B.
U moet een geregistreerde versie van ShopFactory hebben om deze functie te kunnen gebruiken.  U moet ook verbinding hebben met internet.

Geaccepteerde valuta’s

Hier kunt u uw primaire en secundaire winkelvaluta instellen als u internationale klanten heeft om het makkelijker voor hen te maken. Dit wordt ook weergegeven bij de prijzen wanneer klanten producten aan hun winkelmandje toevoegen.

U kunt ook een aantal valuta instellen, zodat klanten een valuta kunnen selecteren waarin zij prijzen willen converteren.

Verzendkosten

Belastingen

Winkelkortingen

Hiermee kunt u kortingen aanbieden die voor alle producten in uw winkel gelden of betrekking hebben op het bedrag dat een klant in uw winkel besteedt. Volg de aanwijzingen op het scherm.

Om deze functie te gebruiken klikt u op Eigenschappen en dan op Winkelkortingen.

Er zijn een aantal soorten korting mogelijk. U kunt ervoor kiezen om korting te geven op alle producten in de winkel of alleen producten van een bepaald merk of met een bepaalde productcode, fabrikantscode, distributeurscode of prijscode.

U kunt

• korting geven met een bepaald percentage
  • korting geven op basis van het totaalbedrag van de bestelling
  • gratis producten aanbieden afhankelijk van het totaalbedrag dat de klant besteedt tijdens zijn aankoop

Website HTML code bewerken

Met deze functie kunt u HTML code toevoegen aan alle pagina's van uw website in één bewerking.U kunt kiezen uit 6 verschillende locaties om de HTML code te plaatsen

Klik op ShopFactory Centrale.

Klik op Website HTML bewerken.

De "HTML code toevoegen" wizard wordt geopend.

Klik op de  knop om de code toe te voegen. De code wordt vervolgens toegevoegd aan alle pagina's van uw website. (behalve product detail pagina's)

U kunt kiezen uit 6 verschillende locaties op de pagina om de HTML code toe te voegen. Zorg ervoor dat u de juiste locatie kiest en dat de code ook past binnen de beschikbare ruimte voor die locatie (met name de breedte).

Website voettekst bewerken

Met deze functie kunt u een voettekst aan alle pagina's van uw website toevoegen

Klik op ShopFactory Centrale.

Klik op Website voettekst.

Voer een voettekst in, bijvoorbeeld een Copyright melding en deze zal getoond worden op iedere pagina.

Voorraad

Alle prijzen in de shop aanpassen

Met deze functie kunt u in één keer alle prijzen in uw shop aanpassen met een bepaald percentage. U kunt de prijzen verhogen of verlagen (om te verlagen plaatst u een - teken voor het percentage).