Adresetiketten en facturen printen

Om adresetiketten en facturen te printen voor uw bestellingen , moet u 'Total Care' hebben.
Klik simpelweg op de    knop en gebruik de printfuncties die beschikbaar zijn bij het Orderoverzicht. U vindt de functie voor de adreslabels onderaan het overzicht van uw orders en de Printfunctie voor facturen en pakbonnen vindt u door te klikken op een ordernummer en dan rechtsbovenaan het overzicht van de order.