Turbo Publiceren met ShopFactory

ShopFactory 8.20 en hoger beschikken over een op PHP gebaseerde publicatie functie die het publiceren van een website 5 - 30 keer sneller maakt dan het conventionele publiceren. De hosting service van onze Total Care maakt hier gebruik van.

Hoeveel sneller het publiceren is hangt af van de content van uw shop.

Turbo-publiceren vereist dat er PHP is geïnstalleerd op uw server met toegang tto de bestanden op uw server. Het publicatieproces detecteert automatisch of uw server het turbo-publiceren ondersteunt, mits u wel de juiste Publicatie URL heeft ingevoerd in de ShopFactory Centrale.

ShopFactory schakelt zelf het Turbo publiceren uit als uw server het niet ondersteunt.