Een Alinea bewerken

U kunt de tekst van een alinea direct op de pagina bewerken door er net als in een tekstdocument op te klikken.

Ook is het mogelijk de alinea te selecteren en vervolgens te klikken op de Alinea Eigenschappen knop . Dit zorgt dat de Alinea Wizard wordt gestart, waardoor u de belangrijkste alineavelden kunt bewerken.

Door te klikken op het driehoekje naast de Alinea Eigenschappen knop  krijgt u toegang tot de andere Wizards waarmee u de functies van een alinea kunt uitbreiden.

N.B. Hetzelfde geldt voor het bewerken van images die als aline zijn toegevoegd en products () toegevoegd als alinea’s, al gebruiken ze verschillende Alinea Eigenschappen iconen  .