Diensten menu

ShopFactory ondersteunt verschillende GlobeCharge diensten, die bij het runnen van een website heel handig zijn om bijvoorbeeld uw klantenrelaties, de omgang met wederverkopers, het verkopen van software of elektronische boeken nog beter te maken.

Voor deze diensten is het nodig dat u zich aanmeldt bij GlobeCharge, een online e-commerce service provider, die ook de gratis orderverwerkingsdienst levert aan ShopFactory:
www.globecharge.com. Sommige diensten zijn gratis, andere hebben een tarief.

De allergemakkelijkste manier om u aan te melden is via ShopFactory. U selecteert de dienst waarvan u gebruik wilt maken en de GlobeCharge Aanmelding Wizard verschijnt.

Beperkingsfuncties

Voor deze functies moet u ofwel Lidmaatschapaccounts ofwel Reseller tracking inschakelen.

Toegang tot website ontzeggen zonder wachtwoord

Als u deze functie gebruikt moeten klanten of wederverkopers een wachtwoord hebben om op uw website te kunnen navigeren.

Prijzen alleen tonen aan leden en/of resellers

Alleen leden of wederverkopers kunnen – na inloggen – de prijzen bekijken.

Reseller kortingen alleen geven aan resellers

Alle productkortingen worden voor resellers genegeerd – zij krijgen alleen de korting die u aan hen heeft toebedeeld.