Voorraadniveau’s invoeren

Zodra u de Voorraadniveau’s heeft ingesteld, kunt u klikken op de Eigenschappen knop en Voorraadniveau kiezen om op elk gewenst moment de voorraadniveau’s voor uw producten in te voeren.

Een andere mogelijkheid is om het product te selecteren, en vervolgens het Meer venster te gebruiken om toegang te verkrijgen tot de voorraadniveau’s van (alleen) dit bepaalde product.

Alle producten met een uniek catalogusnummer en alle Keuzes met catalogusnummers worden weergegeven, u kunt nu uw voorraadniveau’s invoeren en de minimaal toegestane en maximaal toegestane bestellingsaantallen.

U klikt op een invoerveld met uw muis om de rij te selecteren – vervolgens klikt u op het veld dat u bewerken wilt. U kunt vervolgens uw Tab toets gebruiken en de pijltjestoetsen om binnen de tabel te navigeren.

Een andere mogelijkheid is om op een rij te klikken, vervolgens klikt u op de Bewerken knop om een klein werkvenster op te starten voor de waarden.

!

Niet op Voorraad melding per product

Om de Niet op voorraad melding voor een bepaald product te veranderen, moet deze onderdeel zijn van Voorraadbeheer. In het Voorraadniveau venster selecteert u het product en klikt u vervolgens op de Bewerken knop. Een kleine dialoog wordt geopend en u kunt een Niet op voorraad melding invoeren die specifiek bij het geselecteerde produtct verschijnt.

Minimale en Maximale Bestelhoeveelheden

Hiermee kunt u aangeven wat de minimale hoeveelheden en de maximale hoeveelheden zijn die kunnen worden besteld van een product – als onderdeel van het Voorraadbeheer.

Combineren

Combineren houdt in dat de catalogusnummers die horen bij de Keuzes van de geselecteerde Opties worden gecombineerd met het catalogusnummer van het product om een enkel catalogusnummer te vormen, bijvoorbeeld P1_rood_17. In Voorraadbeheer kunt u dan ook de voorraadniveau’s voor dit object (bestaand uit deze gecombineerde nummers) toevoegen.

Dit is een fantastische functie als u bijvoorbeeld gebruik maakt van Optie Templates. U kunt nu dezelfde Optie Template gebruiken met hetzelfde catalogusnummer, bijvoorbeeld voor alle schoenen voor de optie Maat, of voor alle jachten met de optie Kleur. Als de catalogusnummers voor de Keuzes worden gecombineerd met het catalogusnummer van het product, heeft u nieuwe unieke catalogusnummers zonder dat het nodig is telkens opnieuw catalogusnummers in te voeren bij elke beschikbare schoenmaat of lakkleur. Een eenvoudig voorbeeld: Het schoencatalogusnummer is DrMartens32. Het catalogusnummer van de maten is 40, 42, 44. Gecombineerd worden uw unieke catalogusnummers dan DrMartens32-40, DrMartens32-42 en DrMartens32-44.

Zie ook Opties en keuzes.