Bestaande Website importeren

Om een ShopFactory 7,8,9 Website te importeren kunt u deze gewoon openen in ShopFactory 10.

Uw website project zal worden gekopieerd en geconverteerd naar ShopFactory 10. Alhoewel ShopFactory 7,8,9 website thema's compatibel zijn met ShopFactory 10 raden wij ten zeerste aan om één van de website thema's van versie 10 te selecteren voor een betere performance en nieuwe functies die niet in de versie 7,8,9 templates zitten.

Om een bestaande website uit ShopFactory 4,5 of 6 te importeren volgt u de stappen hieronder:

1

U dient een ShopFactory 10 programma te hebben dat ten minste gelijk is aan uw bestaande programma.

2

Maak een nieuwe website in ShopFactory 10.

3

Rechtsklik met de muis op Pagina 1 in het boomstructuur venster aan de linkerkant van uw scherm en vervolgens klikt u op “Selecteer een Pagina Stijl”.

Een dialoog wordt geopend en u kunt een pagina stijl selecteren. Die wordt gebruikt in de pagina’s die u importeert. Als u wilt kunt u later de stijl altijd nog veranderen.

4

Zodra u een pagina stijl heeft geselecteerd, kunt u op dezelfde manier een alinea stijl selecteren. Rechtsklik op Pagina 1, maar nu kiest u vervolgens “Selecteer een Alinea Stijl”. Deze stijl wordt gebruikt bij het weergeven van uw alinea’s.

5

Klik op “File” of “Bestand” op de Menubalk. Kies dan de optie “Oudere websites importeren” en volg de instructies op uw scherm.