Een Afbeelding selecteren

Met uw ShopFactory software beschikt u over de handige Picture Selector, een applicatie waarmee u uw computer kunt doorzoeken op afbeeldingen – en basisbewerkingen zoals roteren en bijsnijden kunt uitvoeren.

Er zijn twee manieren om afbeeldingen toe te voegen. Als u klikt op de  knop kunt u meerdere afbeeldingen als Alinea’s toevoegen aan uw website. Wanneer u klikt op de  knop kunt u een enkele afbeelding toevoegen.